Tags

,

Since 6 ke 7 tahun yang lepas macam ni lah kehidupan ku.

Tidur hanya 2 ke 3 jam sahaja. Macam-macam dah cuba untuk tidur cepat tapi tak menjadi.

Pernah ambik ubat tidur tapi bila fikirkan balik tak elok untuk kesihatan.

Kalau dulu masa belum kenal blog memang rajin menulis dalam dairy tapi bila dah ada blog ni senang sikit. Sambil berblog sambil chatting..ada jugak kawan peneman.

Thanks ya sesiapa yang sudi bersembang tu..

Posted from WordPress for Android